RSS

Drink’n’Ride…. separately :)

03 Dec

In colectia familiei am adunat de’a lungul anilor (in mare parte cu ajutorul prietenilor) citeva mostre de vinuri speciale (cel putin pentru noi, habar n’am cum sint ele din perspectiva criticilor avizati). Unul dintre vinuri care ne’a cucerit acum citiva ani in timpul unei scurte vizite in Ungaria a fost un Tokaji Aszu (5 puttonyos) delicios, baut pe indelete intr’o pizzerie faina rau din Nyiregyhaza. Urmare a experientei “la pahar” de atunci a fost aducerea, la o vizita ulterioara prin zona, a 3 sticle din incintatoarea licoare (recolte 1993, 2001 si 2002).

Astazi cel mai tinar dintre aceste vinuri a fost sacrificat ­čśÇ pe altarul sarbatoririi unui eveniment important in familia noastra: DE ASTAZI ANDREEEA ESTE MOTOCICLISTA CU ACTE IN REGULA!!!!!

Nu stiu cum este pentru ea, dar mie anul asta mi s’au implinit mai multe visuri. Printre ele, ne’am luat motocicleta si am sotie motociclista (adaugind la astea faptul ca acum asculta Child in Time linga mine, ca e nebuna rau de tot, ca stie sa spuna nu si nu se lasa manipulata si nu inghite mizerii din partea nimanui, ca e o femeie inteligenta si frumoasa, as putea sa incep sa ma gindesc ca sint chiar un barbat norocos :D).

So… gustul dulce al unei noi impliniri, alaturi de gustul fermecat al unui vin bun, linga o femeie minunata… Buna treaba!

 
2 Comments

Posted by on December 3, 2009 in Uncategorized

 

2 responses to “Drink’n’Ride…. separately :)

 1. Roxana Costea

  December 3, 2009 at 5:25 pm

  mai lipse┼čte un bebe motociclist:))

   
 2. Leti

  December 19, 2009 at 10:22 pm

  cu mai multi ca voi…lumea ar fi frumoasa.si probabil …mai motociclista :))

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: