RSS

Schimbare de politica editoriala :)

30 Jan

Mi’am dat seama ca unul din motivele pentru care scriu atit de rar este faptul ca, dupa ce mi’am ambalat o zi intreaga creierul pe o tema anume, ajung acasa obosit de la munca si ideile dispar in ceata. Evident, nu le’am notat pe nicaieri si ele se pierd in neant. Oricit m’as stradui, se pare ca nu reusesc sa regindesc de 2 ori acelasi sir de idei si argumentele lor.

Chiar asa, fara ajutor logistic (note book, inregistrare, notite pe comp) putem gindi de 2 ori aceleasi idei (ma refer la procesul consistent de enuntare a ideii, argumentare si contra-argumentare, extragere de corolare, revizuirea altor idei cu care eventual intra in contradictie). Si daca nu, mai e oare chiar asa de consistenta si coerenta mintea umana pe cit am vrea sa pretindem? De ce ne mai certam atunci? Probabil sintem doar incapatinati.

Anyway, decizia este, pentru informarea celor care mai trec pe aici din cind in cind, ca de fiecare data cind ma bate vreun subiect sa’i creez o intrare noua in blog, titlu si citeva schite de idei, pentru ca mai tirziu sa’l editez si sa’l dezvolt in cadrul aceluiasi post. Evident, o sa tin cont si de eventuale comentarii care apar inainte de editare. S’ar putea sa fie un experiment interesant, cu conditia ca cititorii initiali sa aiba rabdare sa reciteasca dupa editare. :))

Ce ziceti? Va bagati?

 
Leave a comment

Posted by on January 30, 2009 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: